Bitcoinstandarden

Den inom bitcoinkretsar ikoniska och närmast kultförklarade boken The Bitcoin Standard har nu översatts till svenska. Ett team bestående av flera personer i Sverige har jobbat hårt med att göra boken tillgänglig för fler. Björn Tisjö, författaren av Bitcoinhandboken, har varit högst delaktig i att översätta The Bitcoin Standard till svenska, under namnet Bitcoinstandarden. I sin roll som korrekturläsare, redaktör och med ansvar för typsättning, har Björn byggt upp en gedigen erfarenhet om bitcoin. I kombination med sin egen research för Bitcoinhandboken är han troligen en av Sveriges främsta inom området.

Hittills har The Bitcoin Standard översatts till 36 språk och bitcoinentusiaster i andra länder jobbar på att översätta Saifedean Ammous uppskattade bok till sitt språk.

Idén till Bitcoinhandboken fick Björn när han skrev en motion till lokala kommunfullmäktige och ville förklara bitcoin på ett enkelt men ändå djupgående sätt.

Bitcoinhandboken är inte som Bitcoinstandarden.

Du bör äga båda två.

Bitcoinstandarden på svenska köps enklast via Konsensus Förlag. Anger du rabattkoden bitcoinhandboken får du 10 % rabatt. Betalar du med bitcoin får du ytterligare 10 % rabatt.

Här köper du boken.

KÖP BITCOINSTANDARDEN – 10% rabatt med koden bitcoinhandboken