Köp Bitcoinhandboken

Boken som förklarar bitcoin med fakta, metaforer och historiska återblickar. Bitcoinhandboken är skriven för att tydliggöra bitcoins viktiga roll i världen.

Syftet med denna bok är inte att övertyga dig om att köpa bitcoin. Den är tänkt att hjälpa dig förstå varför så många världen över säljer sina vanliga pengar mot bitcoin. 

Att förstå bitcoin är en process. Föreställ dig att någon som är djupt involverad i ett politiskt parti försöker övertyga dig om att bli engagerad i politik. Har du inte intresset vill du varken engagera dig eller lyssna. 

https://www.adlibris.com/se/bok/bitcoinhandboken-9789152752760

https://www.bokus.com/bok/9789152752760/bitcoinhandboken/

https://bitcoinbook.shop/products/bitcoinhandboken/?bitcoinhandboken – kod bitcoinhandboken i kassan ger 10% rabatt, ytterligare 10% rabatt vid betalning med bitcoin. Gäller alla titlar.

Bitcoin är botemedlet mot inflationära valutor som tappar köpkraft över tid och gör att folket tvingas leva i nuet, snarare än att spara och planera för sin framtid och nästkommande generationer.

Ingen nu levande människa, varken du, dina föräldrar eller deras föräldrar, har sett en ny tillgång monetariseras och gå från att vara ingenting till att bli en funktionell hårdvaluta. Bitcoin är ett paradigmskifte. 

Bitcoinhandboken är den perfekta boken att ge till alla som är nyfikna på bitcoin och vill förstå vad det är.